Mozzart донираше лаптопи во ООУ „Невена Георгиева Дуња“ и „Јан Амос Коменски“.

Во услови на пандемија кога наставата во најголема мера се одвива он-лајн, нашата членка Mozzart донираше лаптопи во ООУ „Невена Георгиева Дуња“ и „Јан Амос Коменски“. Тие ќе бидат дадени на учениците чии семејства не се во можност да издвојат средства за купување уред, а акцијата продолжува и во други училишта.

Ние како Асоцијација и сите наши членки и натаму остануваме посветени на општествено одговорните проекти кои нудат решенија за важни прашања во зедницата во која работиме.